Türkiye ve Dünya`ya Akaryakıt Çözümleri sunan şirketimiz Sektörün Dev firmalarınca en çok tercih edilen yazılım olma özelliğini taşıyor.

Akaryakıt sektöründe, Market, Muhasebe, Akaryakıt ve Sadakat Kartı operasyonlarını tek bir yerden ve Tüm süreçlerle Full entegre sunma özelliği taşıyan PetrOmat modülleri;

OMV Petrol Ofisi, Total ve Lukoil gibi Sektörün dev firmaları tarafından Merkezlerinde ve kendi Doco & Coco istasyonlarında Merkezi sistemli olarak kullanılmakta olan PetrOmat Modülümüz bunun dışında 100`lerce bireysel istasyonda kullanılmaya devam etmektedir.

Market ve Akaryakıt gibi tüm satış ve Finans Süreçlerinin Online Entegrasyon içerisinde çalıştığı PetrOmat modülümüzde geniş kullanım imkanları ve ProWeb Uygulaması sayesinde internet erişimi olan her hangi bir yerden istasyonunuzu izlemeniz mümkün olabilmektedir.

 

Sadakat Kartı Uygulamalarımız içerisinde ise, 2012 yılından bu yana LUKOIL bünyesinde kullanılan tüm LICARD operasyonlarının yönetimi ProMaks Akaryakıt (HO) Modülünce sağlanmaktadır.

 

Tüm Lukoil istasyonlarında uygulanan, Belli tarih aralıklarında belirli kartlara Özel indirimler yada Özel gün indirimleri gibi tüm Müşteri Sadakat uygulamalarında yapılan işlemler ProMaks Sadakat Kart modülünce yönetilmekte ve istasyonlarda Pompada indirim online olarak yapılabilmektedir.